Big Sur, California (Anthony Harrison)

Big Sur, California (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på landet vårt i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster - Anthony Harrison is an Australian photographer living in Oslo, Norway. He captures nature and landmarks with elegant minimalism and delicate compositions.

Anthony tok meg seg kameraet sitt til California, og har her fanget den spektakulære veistrekningen som går gjennom Big Sur på den amerikanske vestkysten. Kjøreturen gjennom Big Sur regnes for å være en av verdens vakreste, med grønnkledde fjell og dramatiske klipper som dukker ned i Stillehavet.

Quantity:
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.