Bislett

Bislett

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: Munken Polar Matt, 170 g 

Fri frakt til hele Norge

Ikke noe annet norsk stadionanlegg har mer historie mellom veggene. Her holdt Kong Olav V tale under fredsdagene sommeren 1945. Her skøytet Hjalmar Andersen seg inn i historiebøkene med tre OL-gull under vinterlekene i 1952. Her så 32 000 tilskuere Dynamo Moskva slå Skeid 7-0 på en snøbelagt gressmatte under en treningskamp i 1947. Og ikke minst; her ble verdens største Pavlova bakt i 2018.

Området Bislett i Oslo er kjent for de karakteristiske bygningene i funkis- og nyklassisistisk stil som omkranser det tradisjonsrike idrettsanlegget. For mange er Bislett kanskje enda mer kjent for landets mest omtalte kebabsjappe. Bislett er imidlertid mer enn arkitektur, idrett og kebab. Det var for eksempel her landets første kinesiske restaurant åpnet i 1963, og det visstnok av Norges aller første kineser. Den legendariske kiosken Rilum (rett i lomma uten moms) lå også kontant midt på Bislett. Gjennom historien har det blitt satt nærmere 70 verdensrekorder på Bislett Stadion, blant annet ble verdens største kake bakt her tidligere i år. Dette var en Pavlova som målte 88,6 kvadratmeter, som pussig nok også var gjennomsnittlig størrelse på en norsk bolig i 1973.

Quantity:
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.