Hurtigruten (Anthony Harrison)

Hurtigruten (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på landet vårt i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Format: 50*70 cm / Paper: 300 g. Gallerie Art MATT (300 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på landet i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Hurtigruten har gått langs norskekysten siden 1892, selv når været har vært så dårlig at vanlige båter søker havn. Om nyttårsorkanen i 1992:

«Til havs utløste orkanen dramatiske redningsaksjoner. Flere skip gikk på grunn, lystbåter og fiskefartøyer ble til vrak i fjøresteinene. Ved Ålesund ble den tusen tonn tunge tråleren "Atlantic" kastet opp på tørt land. Fly- og båtavganger innstilt, het det i nyhetsmeldingene. Og folk ble bedt om å holde seg innendørs. Om hurtigruta sto det ingenting. For den gikk» (Pål Espolin Johnson, fra boken Hurtigruten, 1992)

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.