Ingierstrand

Ingierstrand

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: Munken Polar Matt, 170 g 

Fri frakt til hele Norge.

"I forlengelsen av Ingierstrands ikoniske stupetårn deler Nesodden himmelen og Oslofjorden i to likeverdige deler. I møtet mellom de minimalistiske elementene skapes et helstøpt og harmonisk uttrykk som understrekes av fargene i motivet"

Området der Ingierstrand bad ligger i dag var en del av "Hvitebjørnsbruket" på 1600-tallet, senere "Ljansbruket", en periode eid av Peder Holter, som også eide Bærums Jernverk, Hafslund og Borregård. Senere havnet området i familien Ingiers hender før Oslo kommune sikret seg den 2700 mål store tomten for 1,8 millioner kroner i 1936. Ingierstrand sjøbad ble tegnet av Ole Lind Schistad og Eyvind Moestue, som hadde som mål å understreke skjønnheten i landskapet. På 30-tallet ble svette Oslo-borgere fraktet fra havna til Ingierstrand i dampbåt, og i glansdagene besøkte mer enn 120 000 mennesker anlegget hver sommer.

 

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.