Surfin' Lofoten (Anthony Harrison)

Surfin' Lofoten (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på landet vårt i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Det var i 1963 at noen unge lofotværinger snekret et surfebrett inspirert av coveret på en Beach Boys-plate på skolesløyden. De hadde vært til sjøs og endt opp i Australia hvor de ble introdusert for surfesporten. I dag regnes Unstad i Lofoten som Nord-Europas beste surfested. Aller best forhold får du høst og vinter, men for nybegynnere passer snille sommerbølger bedre. Her kan bølgene bygge seg opp fra Grønland, og langrunne terskler rett ved land sørger for de høye og skumhvite bølgene som surferne drømmer om.

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.