Nøklevann (Anthony Harrison)

Nøklevann (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Paper: 300 g. Gallerie Art MATT (300 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Siden har han saumfart skogen på jakt etter den perfekte balansen mellom vinter og lys. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på Oslomarka i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

På Sarabråten nord for Nøklevann tok konsul Thomas Heftye i mot gjester som Henrik Ibsen, Ole Bull og kong Oscar II. Samme Heftye var sentral i stiftelsen av Den norske Turistforening i 1868, som betydde at Sarabråten ble byens første utfartssted for folk flest. Da Aker kommune kjøpte Nøklevann som drikkevannsforsyning ble Sarabråten fraflyttet og revet, men det fikk sin renessanse som turområde i 1983 da det ble bestemt at det siste glasset med vann fra Nøklevann var tappet.

Quantity:
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.