Dag på Vidda

Dag på Vidda

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: Munken Polar Matt, 170 g 

Fri frakt til hele Norge

Det er få steder du finner mer ro enn på en tur alene over snødekket, norsk viddelanskap omgitt av ruvende fjell. På blikkstille dager høres kun skiene som glir over snøen, stavenes jevne takt og lyden av din egen monotone pust.

Vidde er en betegnelse på et åpent fjellområde med begrenset trevekst. Norges mest kjente i kategorien heter Hardangervidda, som er Nord-Europas største høyfjellsplatå. Den dekker et område på 8000 km2, fordelt over fylkene Buskerud, Telemark og Hordaland. Selv om det er mye vidde på Hardangervidda består den også av kupert fjellterreng. Det er først i nyere tid den er blitt kalt Hardangervidda, da den før var kjent som Hardanger Fjeld. I 1981 ble Hardangervidda nasjonalpark opprettet på de sentrale delene av vidda.

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.