Ny historie: Galdhøpiggen

Ny historie: Galdhøpiggen

600.00

Format: 50*70 cm | Papir: Munken Polar Matt, 200 g

Fri frakt til hele Norge

Selve giganten i kjempenes hjem heter Galdhøpiggen og ruver høyere enn noe annet fjell i Norge, Skandinavia og Nord-Europa. “Piggen”, som stikker 420 meter opp fra Jotunheimplatået og 2469 meter over havet, ble første gang besteget av en gårdbruker, en kirkesanger og en lærer i 1850.

Siden har tusenvis av nordmenn og turister fulgt i fotsporene til Steinar Sulheim, Ingebrigt N. Flotten og Lars Arnesen. På toppen kan man nyte den enestående utsikten over Jotunheimen og tindene rundt, samt følelsen av å ha besteget kjempen man har hørt om siden barneskolen. Galdhøpiggen er oppkalt etter et lite gårdsbruk i Bøverdalen, som igjen hentet navnet sitt fra det gammelnorske ordet «galdar», som betyr «opparbeidet plass på hard mark.»

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.