Akerselva i rosegull (folietrykk)

Akerselva i rosegull (folietrykk)

1,200.00

Format: 50*70 cm / Papir: Gallerie Art Silk (300 g) med foliert gull (gjennom elva) på rosebakgrunn / Førsteopplag: 30 stk

Fri frakt til hele Norge.

Oslos hovedpulsåre er igjen fylt med edelt metall, denne gangen med en subtil, rosefarget bakgrunn som skinner elegant gjennom gullfolien som er lagt over Akerselva. 

Det er ikke mye gull og glitter i historien om industriåren som deler Oslo i to, men vi har klart å grave fram noen forgylte kuriositeter fra bunnen av Akerselva:

- I lokalene til den ikoniske klubbscenen Blå, beliggende på vestsiden av Akerselva vis-à-vis Grünerløkka, var det lenge oppbevaringslager for gull og diamanter.

- Akerselva IK sitt damelag i innebandy er en bauta i norsk innebandyhistorie. Laget har fem offisielle og ett uoffisielt NM-gull på merittlisten, samt tre seriemesterskap og edelt metall (to bronsemedaljer) i europacupen.

sold out
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.