Oslofjorden (Anthony Harrison)

Oslofjorden (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på Oslo i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Osjofjorden, her sett fra Huk på Bygdøy, strekker seg 11 mil sørover fra Oslo - fra Rådhuskaia til Langesund i Bamble kommune. Fjorden går langs fylkene Oslo, Østfold, Akershus, Buskerud, Vestfold og deler av Telemark, inkludert 11 byer og en rekke tettsteder. Det innebærer faktisk at 40 % av Norges befolkning bor mindre enn en 45 minutters kjøretur unna Oslofjorden - som i dag er et rekreasjonsområde for 1,5 millioner nordmenn. Til tross for "bare" å være vår femte største fjord, er Oslofjorden vår største åre for skipstrafikk. Og viktig for norsk sjøfart og handel har den vært i mange hundre år. Her er blant annet vikingskipene Osebergskipet, Gokstadskipet, Klåstadskipet, Borreskipet og Tuneskipet funnet - som alle seilte gjennom Oslofjorden for over 1000 år siden.

 

 

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.