Påskestemning på toppen

Påskestemning på toppen

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: Munken Polar Matt, 200 g

Denne hyllesten til sesongens siste topptur er inspirert av 1930-tallets reklameplakater som skulle lokke utenlandske turister til Norge.

På disse kunne det for eksempel stå THE LAND OF THE MIDNIGHT SUN, THE HOME OF SKI-ING, NATURE’S WONDERLAND, WINTER IN NORWAY eller enkelt og greit; NORWAY. Vakker natur, enkle slagord og en god dose nasjonalromantikk var virkemidlene som ble brukt for å friste reiselystne til norske fjell og fjorder. I 1930 ønsket Norge rundt 80 000 utenlandske turister velkommen, et beskjedent antall i forhold til de nesten fire millioner menneskene som drar på ferie til Norge i dag. Men grunnlaget for dagens turiststrøm, og merkevarebyggingen av Norge som verdens vakreste, med fjell, fjorder, skisport og midnattssol, begynte med 30-tallets stemningsfulle og stilistiske reklameplakater.

Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.