Roald Amundsens vei av Anthony Harrison (utgår)

Roald Amundsens vei av Anthony Harrison (utgår)

400.00 600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på Oslo i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Nesten 200 grønlandshunder var med på ekspedisjonen da Roald Amundsen var den første til å nå Sydpolen i 1911. Den legendariske polarforskeren og oppdageren hadde nemlig kjøpt inn 100 hunder i Norge før ekspedisjonen, trekkhunder som alle unntatt ham selv trodde skulle hjelpe dem til Nordpolen. Det var antagelig dobbelt så mange hunder som han trengte, da han trodde at omtrent halvparten ville omkomme på veien mot Antarktis. Men hundene døde ikke, de formerte seg, og ved ankomst Sydpolen var antallet doblet. Av disse var det kun én pelskledd ekspedisjonsdeltaker som returnerte til Norge etter ekspedisjonen..

Amundsen bodde på Svartskog ved Bunnefjorden i Akershus til han forsvant i en flyulykke i 1928. Her er finner du også veien som slynger seg gjennom trærne på dette bildet, en av mange norske veier oppkalt etter den myteomspunne oppdageren.

Quantity:
sale
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.