Skumring over Gjersjøen (Anthony Harrison)

Skumring over Gjersjøen (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på landet vårt i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

For rundt 6000 år siden var Gjersjøen i Oppegård kommune en del av havet, men er i dag en innsjø på 2,7 km2. Gamle Mossevei snirkler seg langs Gjersjøen, og her finner du i idylliske omgivelser Villa Sandvigen, en tradisjonsrik bygning som i dag er restaurant. I mellomkrigstiden var Villa Sandvigen hovedkvarter for billøpene som ble arrangert på isen på Gjersjøen om vinteren, og hagen ble da benyttet som tribune

Quantity:
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.