Sognsvann (siste opplag - kun 3 stk igjen)

Sognsvann (siste opplag - kun 3 stk igjen)

400.00 600.00

Format: 30*40 cm / 50*70 cm / Papir: Munken Polar Matt, 170 g 

Fri frakt til hele Norge

"Designet gjenskaper Sognsvann i et elegant avtrykk på matt, hvitt papir. Den levende vannstrukturen som fyller omrisset skaper bevegelse og motstand til det minimalistiske uttrykket"

Sognsvann var Oslos drikkevannskilde fra 1876 helt fram til 1967, da byens badelystne ble sluppet løs i det 0,39 km2 store vannet. Fra 1500-tallet fram til 1907 var det også gruvedrift på øst- og vestsiden av vannet, mens sørsiden var prydet med brakkeleir under okkupasjonen.

Kansler og prost Morten Krabbe åpnet Sognsvannsgruven i 1540, en kortvarig karriere da han døde allerede to år senere. Gruvedriften fortsatte uten Krabbe, men ble avløst av steinbruddsvirksomhet på 1800-tallet. Universitetsbygningen, Slottet, Stortinget og Oscars Borg festning er blant bygningene som inneholder nordmarkkitt fra områdene rundt Sognsvann.

 

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, levert på døra i store deler av Norge eller ved henting på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.

Quantity:
sale
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.