Nyhet! Sommerkveld på Frognerbadet

Nyhet! Sommerkveld på Frognerbadet

600.00

Format: 50x70cm

Papir: Munken Polar Matt, 200 g

Fri frakt til hele Norge / Shipping rest of the world: 200,-

«Ta en svømmetur på Frognerbadet / kan du noen steder bedre ha det / enn i Oslo nå på sommer'n når de stressa folka / alle er forsvunnet til Mallorca, eller sitter i en ferjekø ved Lavik? / Ja ved Lavik!» - Utdrag fra Bysommer av Lillebjørn Nilsen

Da Frognerbadet åpnet i 1956 ble det av mange regnet for å være Europas vakreste friluftsbad. Anlegget ble tegnet av arkitektene Olav Tveten og Frode Rinnan, som også sto bak kjente landemerker som Bislett Stadion, Jordal Amfi , Holmenkollbakken og store deler Oslos drabantbyer.

På 70-tallet var Frognerbadet arena for landets mest vågale dødsere, en gjeng som spratt opp og ned fra tiern i ring gjennom hele sesongen. Blant dem var Erling Bruno Hovden, Raga Rockers-gitarist og kongen av døds. Utøveren som gjennomfører det beste klassiske stupet under det årlige Frognerbadet-arrangementet VM i dødsning, blir i dag belønnet med Bruno-prisen, som hedrer den høytflyvende legenden.

Quantity:
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.