Sørenga (Anthony Harrison)

Sørenga (Anthony Harrison)

from 600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på Oslo i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Strøket Sørenga, bygget på et drøyt 100 år gammelt kaianlegg i Oslo sentrum, ligger utenfor det historiske Sørenga, som ligger innenfor Middelalderbyen Oslo og er fredet etter Kulturminneloven. Dette var den søndre bydelen i gamle Oslo, og fikk navnet sitt etter bybrannen i 1624 da Oslo-borgerne ble pålagt å flytte til kongens nye by Christiania på vestsiden av Bjørvika. Branntomtene i Gamlebyen ble gjort om til jordbruksmarker og delt inn i en nordre og en søndre del (Sørenga). Dagens boligstrøk på nye Sørenga ble påbegynt i 2009 og de første beboerne flyttet inn kun to år senere. Utbyggingen er planlagt ferdig i 2019 og inngår i planene for en havnepromenade som strekker seg helt fra Frognerkilen til Alnas utløp.

Format:
Quantity:
Legg i handlekurv

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.