Tåke i Tryvann (Anthony Harrison)

Tåke i Tryvann (Anthony Harrison)

600.00

Format: 50*70 cm / Papir: 250 g. Gallerie Art Silk (250 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Anthony er en australsk landskapsfotograf som pakket med seg kameraet og flyttet til Norge i 2015. Siden har han saumfart skogen på jakt etter den perfekte balansen mellom vinter og lys. Det burde glede alle som omfavner norsk natur – resultatet er fantastiske perspektiver på Oslomarka i møtet mellom elegant minimalisme, lys og kontraster.

Tryvannstårnet, som her nyter anonymiteten bak tåka, er et 118 meter høyt tårn bygget 529 meter over havet nær Tryvann. Da det ble bygget i 1962 var formålet å sende kringkastningssignaler til radio- og fjernsynsomformere i Norge, men i dag er tårnets oppgaver kun knyttet til FM-radiosendere. Det nærmer seg med andre ord pensjonsalder for Tryvannstårnet, som også ble pensjonert som utkikkspost for tolv år siden. Det er synd - da du på klare dager kan se fra Sverige i øst til Gaustadtoppen i vest. På 80- og 90-tallet hadde Tryvannstårnet 100 000 besøkende, men synkende besøkstall og krav til bedre brannsikkerhet førte til at utkikksposten ble stengt for publikum i 2005. Tryvannstårnet er det fjerde i rekken, som fulgte en stolt rekke av utkikkstårn etter Thomas Heftye bygget det første i 1867.

Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.