Vaterland før saneringen (siste opplag)

Vaterland før saneringen (siste opplag)

400.00 600.00

Format: 50*70 cm / Paper: 200 g. Munken Polar Matt (200 g)

Gratis frakt i Norge / Shipping (rest of the world): kr 200,- 

Vaterland er området mellom Jernbanetorget, Brugata, Storgata og Akerselva. Her ligger blant annet Oslo Plaza, Oslo Spektrum og det som Aftenpostens lesere i 2008 stemte frem som Oslos nest styggeste bygg, Galleri Oslo. 

Før Vaterland ble sanert på 50- og 60-tallet så området helt annerledes ut. I Akerselva (som i dag stort sett er lagt under lokk) var det småbåthavn, og langs elva og i områdene bak lå det gamle bygårder og vindskjeve trehus som det kun finnes rester igjen av i dag.  Vaterland var preget sliten bebyggelse og kummerlige kår, men det var mange andre bydeler også, som i dag er transformert til noen av byens mest populære strøk (Grünerløkka ble i sin tid også truet av sanering...). Det er vel uansett liten tvil om at et restaurert Vaterland ville bydd på langt mer sjarm og kulturverdi en dagens trafikkmaskiner og monstrøse høyhusbebyggelse.  

 

Quantity:
sale
Add To Cart

Ønsker du innramming? Vårt lager og showroom er i lokalene til Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Vi kan tilby rimelig innramming av høy kvalitet på motivene du kjøper hos oss, som kan hentes på Rammeverkstedet. Ta kontakt på post@wallstories.no eller 980 25 427 dersom du ønsker en skreddersydd innramming til ditt motiv.