Innramming med spesialproduserte lister i heltre eik og valnøtt

I samarbeid med vårt rammeverksted tilbyr vi nå innramming med spesialproduserte lister i heltre valnøtt eller eik. Listene er smale med rette kanter, men mykes opp av spillet i de levende materialene. Det nye innslaget i Rammeverkstedet sitt sortiment gir oss muligheten til å tilby kvalitetsinnramming tilpasset våre motiver til en meget hyggelig pris. 

Du får 25% avslag på innramming av plakatene du kjøper hos oss hos Rammeverkstedet i August Cappelens Gate 3A, på Fagerborg i Oslo. Du kan avtale innramming med oss via mail, post@wallstories.no eller direkte med Rammeverkstedet, st-es@online.no.

Kunstglass - Nesten usynlig

Kunstglass er dekket med en membran som absorberer lyset heller enn å kaste det tilbake. Dette gjør glasset nesten "usynlig" og refleksfritt, og motiver fremstår mer fargesterke ferdig innrammet. Kunstglass beskytter også papir mot UV-stråler som kan falme fargene i motivet over tid. Glasset er ikke 100% refleksfritt, men fremstår i mange tilfeller som nettopp det, og gir langt mindre refleksjon enn vanlig klart glass.