Betingelser & Vilkår

 

Kort oppsummert

Vi tilbyr fri frakt i hele Norge og du har 14 dagers returrett på alle varer du handler av Wallstories. Du må være fylt 18 år, eventuelt ha dine foreldres samtykke, for å handle varer av oss. Ved bestilling av varer i denne nettbutikken aksepterer du vilkårene beskrevet under. Alle opplysninger du må oppgi for å gjennomføre et kjøp behandles fortrolig og vi deler ingen informasjon med tredjeparter. Wallstories bruker som nettbutikker flest cookies for å kunne markedsføre våre produkter mot personer de er interessante for.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett på alle dine kjøp hos Wallstories. Angreretten gjelder fra du mottar produktet du har bestilt, som leveres med angrerettskjema vedlagt. Ved en eventuell retur må du selv betale forsendelsen og produktet skal leveres i samme stand som du mottok det, med originalemballasje fra Wallstories. 

Retur av produkter sendes til: 

Rammeverkstedet - August Cappelensgate 3a - 0360 Oslo

Priser og frakt

Alle priser oppgitt i nettbutikken er inkludert moms og frakt, da vi sender produkter fraktfritt til hele landet. Gjeldende pris for alle produkter bestemmes av prisen ved bestilling. Det tas forbehold om korrekturfeil og tekniske feil, samt hendelser utenfor Wallstories' kontroll. Produkter sendes med Posten, med en leveringstid rundt fem dager. Alle trykk blir pakket i beskyttende silkepapir og rullet sammen for frakt i solide papprør. Uavhentede pakker sendes i retur fra Posten til oss etter omtrent 14 dager.

Betaling og kvittering

Vi aksepterer kortbetaling med Visa og Mastercard. Vår betalingspartner Stripe sørger for sikker, rask og kryptert betaling der Wallstories aldri mottar dine kortdetaljer. Etter gjennomført kjøp mottar du en kvittering på epost-adressen du registrerte ved betaling.

Reklamasjon og garanti

Vi håper du blir fornøyd med dine produkter. Om du skulle oppdage en feil må du innen rimelig tid informere oss om feilen. Den må foreligge når du mottar produktet og må dokumenteres samtidig, for eksempel med et foto. Dersom produktet har feil eller mangler kan du kreve retting, få et nytt tilsvarende produkt eller heve kjøpet.

Personvern

Wallstories er ansvarlig for all personlig informasjon som deles med oss i forbindelse med kjøp. Informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne sende produkter til rett person og adresse, samt ta kontakt dersom det er nødvendig i forbindelse med levering. Informasjonen deles ikke under noen omstendigheter med tredjeparter og du har rett til å få innsyn i hvilken informasjon som lagres om deg. Du kan til enhver tid be Wallstories slette eller korrigere denne informasjonen. Ved kjøp aksepterer du vilkårene beskrevet over.

Kontakt

Har du spørsmål angående våre salgsbetingelser og vilkår? Kontakt oss gjerne på post@wallstories.no

Takk for oppmerksomheten.