Personvernerklæring og Cookies

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet www.wallstories.no. Wallstories.no er et nettsted som er laget av, og eies og driftes av iKontekst Kommunikasjon DA (org.nummer 915012027). Daglig leder i iKontekst Kommunikasjon DA er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra nettstedet. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

Wallstories er ansvarlig for all personlig informasjon som deles med oss i forbindelse med kjøp. Informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne sende produkter til rett person og adresse, samt ta kontakt dersom det er nødvendig i forbindelse med levering. Informasjonen deles ikke under noen omstendigheter med tredjeparter og du har rett til å få innsyn i hvilken informasjon som lagres om deg. Du kan til enhver tid be Wallstories slette eller korrigere denne informasjonen. 

Innhenting av personopplysninger
Vi benytter følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

Squarespace
Wallstories.no er laget på plattformen Squarespace og bruker derfor informasjonskapslene som ligger i dette verktøyet.  Du kan hindre at faste informasjonskapsler sendes til deg i innstillingene til din egen nettleser.

Som beskrevet på Squarespace.com bruker Squarespace informasjonskapsler og sporingsskript for å analysere trender, og samle demografisk informasjon for brukerne av nettstedet. Squarespace kan motta rapporter på bruk av disse teknologiene på både individuell og aggregert nivå.

Squarespace bruker ellers informasjonskapsler for autentisering eller innlogging, spore brukersesjoner, innstillinger på siden og bevegelser rundt på nettstedet. Videre anonym og aggregert markedsanalyse, analyse av ytelse og sporing av trender på aggregatnivå. Brukere kan slå av bruk av informasjonskapsler i sin egen nettleser. Nettstedet vil fremdeles kunne brukes men noen av mulighetene på nettstedet kan begrenses som en følge av dette.

Squarespace sine partnere kan motta data fra informasjonskapsler for markedsføring på sitt eget nettsted eller på andre nettsteder. Innstillinger for å unngå slik sporing kan gjøres på EDAA sine sider.

Dersom du har spørsmål videre om informasjonskapsler eller bruk av nettsidene anbefaler vi at du leser Squarespace sin tekst om personvern.

Cookies / Informasjonskapsler

Informasjonskapsler
På wallstories.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler benyttet til markedsføring kan du selv velge å blokkere i nettleseren din.

Informasjonskapsler vi bruker

Nettstatistikk
Wallstories.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, aggregeres og brukes ikke til annet enn analyseformål.

Facebook: 

Cookies fra Facebook brukes kun hvis du allerede har besøkt Facebook, og klikket på en link fra Facebook eller en Facebook-funksjon som relaterer til vår nettside. Informasjonen kan brukes til å nå deg med markedsføring på Facebook.

Google Analytics: 

Google Analytics er et dataanalyseringsverktøy fra Google. Det samler informasjon om hvilke sider du besøker på vår nettside, hvor mange ganger du besøker siden vår og hvilke linker du bruker for å lande på siden vår. Trafikkdataen prosesseres av Google og genererer besøksstatistikk og rapporter som hjelper oss å se hvordan våre kunder bruker nettsiden vår.

Sletting av personopplysninger
Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykker du har gitt til e-postmarkedsføring. Dette gjør du ved å følge lenke i et nyhetsbrev du har mottatt eller sende en e-post til post@ikontekst.no.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Revisjon av personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon
Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til post@ikontekst.no