Plakat Oslo

Hvor renner Europas eneste industrielv som skjærer tvers gjennom en hovedstad? Hvilken norsk statsminister svindlet til seg en svensk adelstittel? Hvor mange leger var til stede under det første Holmenkollrennet? Og hvilket norsk funkisikon ble lenge omtalt som åreknuten? 

Vi forteller historier du kan henge på veggen - gjennom minimalistiske design- og fototrykk i begrensede opplag. Vårt showroom og lager finner du hos Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3 på Fagerborg i Oslo. Her kan du også kan handle trykk og plakater i rull, eller fra vegg i glass og ramme. Som kunde av oss får du svært gode priser på skreddersydd innramming av ditt Wallstories-trykk.

Kontakt: Post@wallstories.no | (+47) 980 25 427  
Besøksadresse: Rammeverkstedet August Cappelens gate 3a, Oslo
Åpningstider Rammeverkstedet: 10-17 / 10-15 (lør)

 

Fri frakt eller skreddersydd innramming

 
2014.10.01-Rammeverksted-17.jpg

Vi sender bilder i rull med gratis frakt til hele landet. Dersom du har anledning til å hente bildet ditt på Rammeverkstedet i Oslo får du 25 % avslag på valgfri innramming. Om du ønsker innramming velger du Hent hos Rammeverkstedet som leveringsalternativ når du sjekker ut i nettbutikken. Deretter kan du avtale innramming med oss på post@wallstories.no - eller dra innom Rammeverkstedet for å avtale med rammemakeren direkte.

Hos Rammeverkstedet kan du velge rammelist - samt eventuelt passepartout, type glass og andre spesialtilpasninger (som for eksempel avstandslist). Vi har for eksempel spesiallaget to lister i heltre eik og valnøtt - med skarpe kanter og flott spill i treverket - som passer godt til motivene våre. Velkommen innom!

Post@wallstories.no | (+47) 980 25 427 / 
Rammeverkstedet August Cappelens gate 3a, Oslo.
10-17 / 10-15 (åpningstider på Rammeverkstedet)