Wallstories - trykk og plakater i flere formater - 70/100cm og 100/140cm - Bestillingsvare

plakater rådhuset

På bakgrunn av etterspørsel tilbyr vi nå våre norske plakater og trykk i to nye størrelser. Grunnsortimentet er tilgjengelig i 50/70 cm, men kan nå bestilles i vesentlig større formater (70*100 cm og 100*140 cm). Kontakt oss i skjemaet under eller på post@wallstories.no om du har spørsmål eller ønsker å bestille. Wallstories ble startet i 2016 som et nettgalleri med designplakater av ikoniske Oslo-motiver, men vi tolker oss gradvis gjennom landet. Utover våre Oslo-bilder finner du foreløpig våre tolkninger av Brygga i Bergen, Molja Fyr i Ålesund, Ishavskatedralen i Tromsø og flere motiver fra den norske fjellheimen. 

Priser, levering og Innrammingsmuligheter

  • Plakat 70/100 cm valgfritt motiv: 1400,-
  • Plakat 100/140 cm valgfritt motiv: 2000,-
  • Du kan hente disse direkte på vårt lager hos Rammeverkstedet når de er klare fra trykkeriet. Vi kan også sende plakatene i rull, men i motsetning til vårt øvrige utvalg, er frakt ikke inkludert. Leveringstiden på plakater i 70/100cm og 100/140cm er 1-2 uker. 

Vi samarbeider med Rammeverkstedet i August Cappelens gate på Fagerborg (se nettside: innramming oslo) og tilbyr skreddersydde innramminger på alle våre motiver til rabatterte priser. Vi fikk nylig spesiallaget én rammelist i heltre eik og én i heltre valnøtt, men plakatene kan rammes inn etter dine ønsker, med et enormt utvalg rammelister. Vi har også mulighet til å tilby innramming med passepartout, avstandslist, refleksfritt kunstglass og oppklebing.  

Ta kontakt med oss via mail, kontaktskjema eller telefon om du har spørsmål til innramming. Du kan også ta kontakt med vår rammemaker direkte på st-es@online.no.

Navn *
Navn
Wallstories ASComment