Innramming med spesialproduserte lister i heltre eik og valnøtt

- Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv. Vi stusset litt da vi hørte disse ordene bli hvisket ut av sprekkene til en skuff med Wallstories-trykk en sen desemberkveld i 2016. Det mistenkes at motivet som siterte  Arnulf Øverlands berømte linje fra 1936 har misforstått diktets betydning, men vi tok det likevel som et tegn på at våre plakater ønsket seg bedre rammebetingelser. 

Vi er derfor veldig fornøyde med våre nye innrammingsalternativer som vi mener står svært godt til motivene i skuffen. I samarbeid med vårt rammeverksted tilbyr vi nå innramming med spesialproduserte lister i heltre valnøtt eller eik. Listene er smale med rette kanter, men mykes opp av spillet i de levende materialene. Det nye innslaget i Rammeverkstedet sitt sortiment gir oss muligheten til å tilby kvalitetsinnramming tilpasset våre motiver til en meget hyggelig pris. 

Du får 25% avslag på innramming av plakatene du kjøper hos oss hos Rammeverkstedet i August Cappelens Gate 3A, på Fagerborg i Oslo. Du kan avtale innramming med oss via mail, post@wallstories.no eller direkte med Rammeverkstedet, st-es@online.no.

Prisliste for innramming etter rabatt 

  • Med eikelist og glass: 800 kroner
  • Med valnøttlist og glass. 850 kroner
  • Med eikelist, glass og passepartout: 1100 kroner
  • Med valnøttlist, glass og passepartout: 1150 kroner
  • Med svart/hvit (vanlig sortiment) list og glass: 600 kroner
  • Med svart/hvit list, glass og passepartout: 900 kroner
  • Ekstra for kunstglass uten passepartout: 400 kroner
  • Ekstra for kunstglass med passepartout: 600 kroner

Kunstglass - Nesten usynlig

Kunstglass er dekket med en membran som absorberer lyset heller enn å kaste det tilbake. Dette gjør glasset nesten "usynlig" og refleksfritt, og motiver fremstår mer fargesterke ferdig innrammet. Kunstglass beskytter også papir mot UV-stråler som kan falme fargene i motivet over tid. Glasset er ikke 100% refleksfritt, men fremstår i mange tilfeller som nettopp det, og gir langt mindre refleksjon enn vanlig klart glass.