Julemarked på Rammeverkstedet

Vi runder av året med julemarked på Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3a på Fagerborg i Oslo. Førstkommende lørdag (17. desember, kl 10-17) dekker vi bordet med desemberpriser på trykk (i rull eller med innramming) fra Wallstories, samt pakketilbud og skjulte skatter fra skuffene. Vi tømmer også lageret med minimum 50 % avslag på alle plakater av Coco Lapine, Vissevasse og Dan Isac Wallin. Smørbukk og Akerselva-pepperkaker er obligatorisk.

Rammeverkstedet ligger i August Cappelens gate 3a, noen hundre meter opp Kirkeveien fra Majorstuen. Kontakt: 22 69 29 60

Rammeverkstedet ligger i August Cappelens gate 3a, noen hundre meter opp Kirkeveien fra Majorstuen. Kontakt: 22 69 29 60

Desemberpris på "Dag på Vidda" og alle de andre Wallstories-motivene førstkommende lørdag på Rammeverkstedet.

Desemberpris på "Dag på Vidda" og alle de andre Wallstories-motivene førstkommende lørdag på Rammeverkstedet.

Legg historien under treet

Desemberpriser og pakketilbud på Wallstories-trykk - se hele utvalget i nettbutikken her.

Halv pris på alt fra Coco Lapine, Dan Isaac Wallin og Vissevasse

Vi selger ut våre foto- og designplakater fra Coco Lapine, Dan Isaac Wallin og Vissevasse på lørdagens julemarked. På disse plakatene disker vi opp med minimum 50 % avslag. Se hele utvalget hos Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3a fra kl 10.00 til 17.00 førstkommende lørdag. Velkommen innom!

Wallstories ASComment