Hvilke historier savner du? Send inn ønsker for nye Norge- og Oslo-plakater

Våre plakater forteller en rekke ulike historier fra Norge og - til nå - først og fremst fra Oslo. Det er likevel mange kapitler som det gjenstår å fylle med visuelle historier, fra hovedstaden og resten av landet. Om du sitter på en strålende idé til neste innslag i galleriet, tar vi den gjerne i mot. Som takk for hjelpen får du ditt eget eksemplar, med signatur, glass og ramme, til å henge på veggen din.

Kanskje et motiv fra Aalesund blir neste innslag i galleriet?

Kanskje et motiv fra Aalesund blir neste innslag i galleriet?

Vi plukker ut et foto som vi forvandler til en Wallstories-plakat 

Send oss et fotografi av motivet for din ønskeplakat fra Oslo og Norge. I løpet av vinteren vil et av de innsendte forslagene bli forvandlet til en vaskeekte Wallstories-plakat. Og er det du som sendte oss motivets inspirasjon, får du det første eksemplaret ferdig innrammet i valgfri ramme som takk for hjelpen. 


Det sto en artig MMA-hund og skuet utover Lisa Kristoffersens Plass på Bjølsen. Vi var selvfølgelig snarrådige, plukket opp mobilen og tok dette bildet.

Det sto en artig MMA-hund og skuet utover Lisa Kristoffersens Plass på Bjølsen. Vi var selvfølgelig snarrådige, plukket opp mobilen og tok dette bildet.

 Resultatet ble plakaten "Hund På Bjølsen". Trykk på bildet for å lese mer om historien.

 Resultatet ble plakaten "Hund På Bjølsen". Trykk på bildet for å lese mer om historien.

Wallstories ut av Oslo

De fleste av våre plakater forestiller i dag steder fra Oslo og omegn. Vi er imidlertid klar over at det finnes et Norge utenfor Oslo og ønsker på sikt å tilby motiver fra Lindesnes til Nordkapp. Send oss derfor gjerne en plakatidé fra din del av landet. Vårt eneste forbehold er at vi ikke kommer til å lage en Svinesund-plakat. Eller en DDE-plakat. Eller jo, kanskje, en DDE-plakat kunne muligens bli tatt opp til vurdering. 

Send inn dine plakatønsker hit

post@wallstories.no

Fotografiet brukes som inspirasjon og plakaten vil ikke være en direkte kopi. Det behøver derfor ikke være av god kvalitet og et enkelt mobilbilde holder. 

Wallstories AS1 Comment