Høstens Wallstories-nyheter

Plakater av Operaen i Oslo

Operaen i Oslo har inntatt veggene i galleriet i to ulike former; en minimalistisk opera hvor strekene er i foliert "sølv", og en opera i høstlige blåtoner. Det åtte år gamle landemerket ble tegnet av Snøhetta og kostet til sammen 4,2 milliarder kroner å ferdigstille. Les hele historien og ta operaen i nærmere ettersyn i galleriet. 

 

Wallstories har tegnet "Grytøya" for Paletten Galleri i Harstad

Denne tolkningen av "Grytøya" utenfor Harstad vil selges eksklusivt i Paletten Galleri i Harstad. "Grytøya" er trykket i 100 nummererte og signerte eksemplarer på 300g. Conqueror Laid High White-papir. Det finnes bare førti øyer i Norge som er større enn Grytøya, og det er med andre ord god plass til de 454 menneskene som bor der. Av øyas mange fjell er det kun Nona (1013 moh) som strekker seg over en kilometer til værs. Men selv om Nona er det eneste fjellet over 1000 meter karakteriseres Grytøya av et dramatisk og vakkert landskap med enestående turterreng hvor fjellene stuper ned i havet. Foretrekker du norsk kulturhistorie fremfor å bestige fjell byr Grytøy bygdetun, med seks bygninger og over 3000 registrerte gjenstander, på en spennende historisk reise.

Grytøya. Klikk på bilde for å blåse opp.

 

 

De rosa tanksene ruller ut

Brurok Pink Tanker

Lasse Brurock sin "Pink Tanker" har bare hengt i galleriet i et par uker, men det er allikevel kun to eksemplarer igjen. Brurock er en selvlært kunstner fra Trønderriket. En kompis lærte Brurock å lage sjablonger tilbake i 2005. Da skulle hans lillesøster konfirmeres. Siden den gang har han alltid laget kunst, og har gjennom tiden utviklet sin særegne stil.